Dagens kinaprodukt: Fem dingser vi digger

Her er våre kinafavoritter

Vi har testet og omtalt en rekke billige dingser som vi har handlet direkte fra Kina. Her er favorittene våre!

POPULÆRT: Nordmenn handler så mye på DealExtreme at de har fått deler av nettstedet oversatt til norsk. Skjermdump: Dinside 
POPULÆRT: Nordmenn handler så mye på DealExtreme at de har fått deler av nettstedet oversatt til norsk. Skjermdump: Dinside  Vis mer
Publisert

Hvis du er en trofast Dinside-leser, har du sikkert fått med deg at vi har en artikkelserie som vi har kalt Dagens kinaprodukt. Serien ble i sin tid startet fordi flere av oss i redaksjonen til stadighet kjøper smarte, nyttige og totalt unyttige ting fra eBay, DealExtreme, Gearbest og andre kanaler på nettet, og tror andre kan dra nytte av erfaringene våre.

Billige produkter

Felles for de aller fleste produktene er at de koster under 350 kroner, som er grensen for å handle toll- og avgiftsfritt fra utlandet. Enkelte produkter har kostet ned mot en tier.

Her er noen av våre absolutte favoritter:

#1: Coaxial RCA Digital Optical Toslink Signal to Analog Audio Converter Cable newPY

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


Den lille boksen med det lange navnet er en digital til analog lydomformer - gjerne kalt DAC. Den trenger du hvis TV-en din bare har en digital lydutgang, og stereoanlegget ditt kun har analoge innganger. Strøm får den fra USB-porten i TV-en, og løsningen fungerer helt fint til vårt bruk. Og prisen? Den varierer noe fra forhandler til forhandler, men vi betalte 46 kroner på Ebay - inkludert frakt til Norge. Det gir en fin pekepinn.
Les hele omtalen

#2: Beelink X2 TV Box

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Har du en eldre TV men skulle gjerne hatt smart-TV-funksjonalitet? Se Netflix, HBO og spille musikk fra Spotify på TV-en, for eksempel? Her er en boks som gjør jobben - og den koster ikke mer enn 250 kroner, frakt inkludert.

Boksen er Android-basert, og du kan dermed velge mellom hundretusener av forskjellige apper å installere. Fungerer helt greit!
Les hele omtalen

#3: Gjennomsiktig deksel til mobilen

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


Deksler skal beskytte mobilen, men er ofte både stygge og gjør telefonen mye mer klumpete. Det er ikke tilfelle med dette silikon-omslaget til 12 kroner. Det er så billig at vi bestilte like godt inn en hel haug, så har vi til å bytte med når det gamle blir slitt.
Les hele omtalen
(NB! Få med deg det smarte merkelapptipset på slutten av saken).

#4: Super Mobile Power Supply JP-30000

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Skal du ut på tur, vel vitende om at det er lenge til neste gang du kommer til å se en stikkontakt, trenger du en mobil nødlader med kapasitet. Denne har en oppgitt kapasitet på hele 30.000 mAh (som sannsynligvis er en solid overdrivelse), men den klarer faktisk å lade mobilen flere ganger, selv etter et halvt års bruk. Selv om det er en god stund siden vi omtalte den, finner du den fortsatt hvis du søker litt rundt på Ebay. Prisen var 126 kroner da vi kjøpte den.
Les hele omtalen

#5: USB 3.0 to mSATA SSD Hard Disk Box Converter Adapter Enclosure External Case NEW

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

Nok et lite produkt med langt navn: Et lite minnepinnekabinett! I vårt tilfelle hadde vi en PC som tok kvelden. Vi skrudde ut SSD-en og puttet den inn i kabinettet, og vips så hadde vi laget vår egen minnepinne med gigantkapasitet. Lynrask var den også. Kabinettet kostet 56 kroner inkludert frakt.
Les hele omtalen

Har du kjøpt billig elektronikk fra utlandet som du har vært spesielt fornøyd med? Del erfaringene med andre lesere i debatten under!

Få også med deg denne testen:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer