Her er Xbox Series X

Vi pakker opp Microsofts kraftigste konsoll noensinne.

UNBOX: Vi pakker opp Xbox Series X.


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er de nye Xbox-konsollene her.

Eller, i hvert fall på Dinsides testbenk. Vi har ikke lov til å si altfor mye om Xbox Series S|X, men vi kan i hvert fall dele en haug med bilder av maskinvaren og lage en unbox-video, som du kan se øverst i saken.

Microsoft fjerde konsollgenerasjon sparker i gang 10. november med en kraftplugg av en konsoll.

Stikkordene er 4K, 120 fps, 12 teraflop, strålesporing, HDMI 2.1, lynrask SSD og kanskje slutten på lastetider.

Xbox Series X ser ut som en tradisjonell tower-PC med en diger vifte på topp som skyter den varme lufta opp og ut. Du kan også plassere den horisontalt, men den er tydelig utformet for å plasseres stående.

Hvis du lurte? Toppen har ikke et grønt lys slik det kan se ut på bilder og video. I stedet er innsiden av grillen grønn, som gir den spesielle effekten.

Xbox Series S er overraskende liten og faktisk mindre enn både Xbox One S og Xbox One X. Series S bygger videre på designen til den forrige S-en, men har nå en markant svart grill på den ene siden.

Den nye kontrollen er nesten identisk med Xbox One-kontrollen, men er noe mindre og har en dele-knapp slik at du enkelt kan ta opptak mens du spiller. Håndgrepene og triggerne har også en mer teksturert overflate, d-paden er helt ny og på plass er også USB-C-kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.