Her er Xbox Series X

Vi pakker opp Microsofts kraftigste konsoll noensinne.

UNBOX: Vi pakker opp Xbox Series X.


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er de nye Xbox-konsollene her.

Eller, i hvert fall på Dinsides testbenk. Vi har ikke lov til å si altfor mye om Xbox Series S|X, men vi kan i hvert fall dele en haug med bilder av maskinvaren og lage en unbox-video, som du kan se øverst i saken.

Microsoft fjerde konsollgenerasjon sparker i gang 10. november med en kraftplugg av en konsoll.

Stikkordene er 4K, 120 fps, 12 teraflop, strålesporing, HDMI 2.1, lynrask SSD og kanskje slutten på lastetider.

Xbox Series X ser ut som en tradisjonell tower-PC med en diger vifte på topp som skyter den varme lufta opp og ut. Du kan også plassere den horisontalt, men den er tydelig utformet for å plasseres stående.

Hvis du lurte? Toppen har ikke et grønt lys slik det kan se ut på bilder og video. I stedet er innsiden av grillen grønn, som gir den spesielle effekten.

Xbox Series S er overraskende liten og faktisk mindre enn både Xbox One S og Xbox One X. Series S bygger videre på designen til den forrige S-en, men har nå en markant svart grill på den ene siden.

Den nye kontrollen er nesten identisk med Xbox One-kontrollen, men er noe mindre og har en dele-knapp slik at du enkelt kan ta opptak mens du spiller. Håndgrepene og triggerne har også en mer teksturert overflate, d-paden er helt ny og på plass er også USB-C-kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer