Her er YouTube RealTime

... og du kan få det allerede i dag. Av oss.

Her er YouTube RealTime
Publisert
Sist oppdatert

Mens YouTube lenge har hatt begrenset funksjonalitet med tanke på det sosiale, står nå den nye tjenesten Realtime på lanseringsplanen, og vi har testet tjenesten allerede.

Med YouTube realtime kan du se hva dine venner ser på akkurat nå, i tillegg til å få beskjed når noen legger til en filmsnutt i sine favoritter, deler ut stjerner, kommenterer en video og andre aktiviteter man måtte bedrive på YouTube.

Dermed får du nok en innfallsvinkel til å oppdage nye godbiter på nettets mest populære videotjeneste.

>> Finner filmene du vil elske

Slik fungerer det

YouTube Realtime legger seg som en egen statuslinje i bunnen av alle YouTube-sider og ser slik ut:

. o O (Typisk nok er ingen venner online når man skal ta skjermbilde.)

. o O (Oi, vent, der kom det en.)

Som du ser kan du se dine venners siste aktiviteter, og også hva de ser på akkurat nå. Ved siden av hver video har du også en lenke for å legge til videoen i din Quicklist; en midlertidig spilleliste du kan titte på ved senere anledning.

Du bestemmer selv hva slags innhold du vil dele med andre via profilsiden. For eksempel trenger du ikke å vise hva du ser på, men kanskje vil du dele med andre når du legger til en video i favorittlisten. Du kan også enkelt deaktivere RealTime når du ser på tyggegummipopvideoen du ikke er så veldig stolt av at du digger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer