Her får du kameraene billigst!

Vi har nettopp testet 6 digitalkameraer med kraftig zoom for TV2 Hjelper deg. Kameraene hadde prislapper som varierte fra 3.990 til 5.000 kroner. Men i praksis kan du få kameraene mye billigere.

Publisert
Sist oppdatert

Å kjøpe seg et bra digitalkamera behøver ikke lenger å koste skjorta. For 2-3.000 finnes nå mange kameraer som har fått femmere på terningen, både i DinSides tester og i andre testmagasiner. Men, og det er et stort men, prisene kan variere svært mye fra butikk til butikk.

Nett eller fysisk butikk?

Ofte kan det lønne seg å handle på nettet, i hvert fall i kroner og øre. Mange ønsker selvsagt å ta og føle på kameraet først, og for disse vil det fortsatt være mest aktuelt å gå til fagmannen på hjørnet. Men er du vant til å bruke nettet til å skaffe deg kunnskap om forskjellige produkter, øker samtidig sjansene for at du velger et kamera som passer til dine behov.

Vi tok en runde i diverse populære nettbutikker, for å se hva du må gi for kameraene fra vår siste sammenligningstest. Samtidig håper vi at du bruker debatten nederst på denne siden dersom du har funnet kameraene til enda lavere priser enn det vi har funnet!

Mye å spare

Prisene varierer til dels mye. På enkelte modeller kan du spare mer enn 1.000 kroner i billigste butikk i forhold til veiledende pris!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.