Prissammenlikning av nettskyen

Her får du mest skylagring for pengene

Har mange av de samme funksjonene, men hvor er det billigst?

NETTSKYEN: Mye å velge mellom, men hvor får man mest for pengene? Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
NETTSKYEN: Mye å velge mellom, men hvor får man mest for pengene? Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere personer lagrer filer, bilder og video i nettskyen. En av fordelene med å bruke skylagring, er at man har tilgang til dem på PC, nettbrett og mobil så å si uansett hvor man befinner seg i verden.

Hvis du er interessert i å lese mer om nettskyen, for eksempel hvordan du kommer i gang, anbefaler vi å sjekke ut «Kom i gang med nettskyen». Sørg også for å få med deg del 2.

Mens du i sakene over lærer hvordan du lagrer filer, bilder og video i nettskyen, vil vi i denne sammenlikne prisene på de ulike tjenestene. Apple iCloud, Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive er blant de største i verden, men man finner også interessante alternativer som norske Jottacloud.

Felles er at alle, utenom Apple, tilbyr en app på Windows, macOS, Android og iOS. iCloud er ikke tilgjengelig som app på Android.

Så mye får du gratis

Samtlige tjenester i denne sammenlikningen tilbyr et gratisabonnement i tillegg til de andre pakkene. Hvor mye man får gratis varierer fra 2 til 15 GB, og det er hos Google man får aller mest. Dropbox tilbyr minst gratis lagringsplass, kun 2 GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer