Her finner du bloggerne

Det finnes hundrevis, om ikke tusenvis av norske blogger, og enda flere utenlandske, som dekker spekteret fra politiske til personlige nettsider.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten dårlig gjort å utpeke enkelte av dem - så det er best å se på denne listen som et utgangspunkt til videre utforsking av bloggosfæren. Ikke uventet er de fleste linket opp til hverandre - og hvis du titter nærmere på dem vil du finne masse nyttige lenker til andre spennende blogger!

For å finne utenlandske blogger, er det best å surfe innom Technorati sin oversikt. Der finner du også en liste over de desidert mest populære bloggene, og hvilke emner som det snakkes mest om akkurat nå.

Norske blogger

Profilerte/profesjonelle bloggerDagbladet/weblogg - lett og ledig stoff skrevet av profesjonelle journalister fra forskjellige redaksjoner i DagbladetBlog.vg.no - teknobloggen til VGDigme - Er spesielt interessert i digitale medier (derav navnet), og er profesjonelt drevetTeknomedia - Er også basert på teknologi og media, og drives profesjoneltKladdeboka til Paal - drives profesjonelt av tidligere digi.no-medarbeideren Paal LeveraasEirik Newths forfatterblogg - er drevet av forfatteren selvIvar Johansens blogg - drives av en SVs mest profilerte Oslo-politikere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer