Her ser du handlekurvene

Vi trålte varelagrene og satte sammen våre egne pakker. Her er detaljene. Klikk på bildet for å gå videre til neste pakke.

Publisert
Sist oppdatert

Samtlige PC-pakker vi har plukket ut er basert rundt AMDs Sempron-prosessor. Vi kunne også ha valgts Intels Celeron, men da hadde PCene totalt blitt litt dyrere i de fleste tilfellene.

Vi har valgt å utstyre PCene med 1 GB minne. Med Windows XP og Vista Basic hadde vi klart oss med 512 MB minne, men en dobling er billig, og gir en langt bedre brukeropplevelse. Det gir oss også mulighet til å kjøre Windows Vista med det nye Aero-grensesnittet, dersom grafikkløsningen på hovedkortene har støtte for det.

For øvrig har vi valgt billigste deler i nesten alle tilfellene, med mindre annet er oppgitt.

Hos Komplett.no klarte vi å snekre sammen en PC til litt over 2.300 kroner, da med 80 GB harddisk. Det viste seg imidlertid at ved å legge på noen få tiere fikk vi en langt romsligere harddisk på 200 GB. Grafikkytelsen på VIA-løsningen har vi ikke store forventninger til, og kabinettet har fått litt frynsete omtale i Kompletts brukerbarometer.

Hovedkortet er det noen dagers leveringstid på. Komplett.no utmerker seg for øvrig med å ha de klart fyldigste varelagrene.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer