Her sparer du tusener på de harde pakkene

Du sparer firesifret ved å handle i billigste butikk. Se DinSides rykende ferske pristest av eletronikkgaver.

Her sparer du tusener på de harde pakkene
Publisert
Sist oppdatert

Om du ikke har tid til å lete rundt etter hvor presangene er billigst, kan DinSide gi deg en aldri så liten hjelp på veien. Vi har nemlig pristestet drøyt 50 harde pakker i fire store varehus og fire tilhørende nettbutikker.

Når vi trekker fra varer som ikke finnes i alle utsalgssteder, og bare tar med sammenliknbare varer, er konklusjonen klar:

Elkjop.no og Lefdal.com er desidert billigst i vår pristest.

Deretter kommer Sibas nettbutikk og varehus. Nederst på listen finner vi Experts varehus, som må se seg grundig slått av konkurrentene. Expert er nemlig 15 prosent dyrere enn nettbutikken til Elkjøp - i denne pristesten. Men se listen - prisene varierer stort fra enkeltvare til enkeltvare.

STOR KÅRING:Her er årets harde pakker

Dyr underholdning

Julen er høytid for film og spill. En rask kikk gjennom tilbudsavisene som fyller opp postkassene før jul, bekrefter at dette er et område elektronikkbutikkene satser stort på. Men hvor mye disse varene koster er svært varierende, og velger du dyreste butikk må du ut med hundrelapper mer enn nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer