Hercules 3D Prophet II GTS

TEST: Vi har nettopp hatt gleden av å teste vårt første GeForce 2-baserte grafikkort, som kommer fra Hercules. Det er ikke mye vondt å si om 3D Prophet II, kanskje bortsett fra den høye prisen...

Publisert

Vi ble svært overrasket over hvor fort GeForce 2-baserte kort kom på markedet, og det tok ikke lang tid før vi mottok et testeksemplar fra Guillemot, som eier Hercules-navnet. Selve kortet er kanskje det stiligste vi har sett, med behagelig blåfarge på kjøleribbene og kretskortet. Vi la også fort merke til at det ikke er bare prosessoren som er dekket av en kjøleribbe og vifte – det er faktisk RAM-brikkene også. Her er det tydelig at Hercules tenker på dem som er glade i overklokking, selv om minnet stort sett ikke pleier å bli så varmt.

Kortet har 32 MB DDR RAM og TV-utgang. Snart kommer 64 MB utgavene, men foreløpig holder 32 MB i massevis.

Teknologisk sett byr GeForce 2 på en rekke nye funksjoner og forbedringer, blant annet en kraftigere Transform & Lighting-motor og betydelig bedre bildekvalitet. Det eneste problemet er at det fremdeles ikke finnes så mange spill som faktisk støtter disse teknologiene. Noe som imidlertid fungerer med alle spill, er kantutjevning (anti-aliasing), og det er nå støttet i NVIDIAs nye drivere. Hastigheten er også mye høyere, takket være en raskere prosessor og høyere fillrate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer