Hercules 3D Prophet II Ultra

Begynner grafikkortene å bli for dyre? Vi har testet den nyeste GeForce 2 Ultra-løsningen fra Hercules, og er imponert over ytelsen – selv om få kommer til å ha råd til den.

Publisert

Vi har allerede testet et annet kort basert på den samme prosessoren fra NVIDIA. Dette kortet fra Creative er det raskeste vi har sett hittil, takket være en 250 MHz-prosessor og ultraraskt DDR-minne. Nå har imidlertid Hercules kommet med sin Prophet II Ultra, og vi lurer på om den er like rask…

Siden både Creatives og Hercules’ kort bygger på akkurat den samme teknologien, er naturligvis spesifikasjonene temmelig identiske. Kjernen er en overklokket GeForce 2-prosessor omkranset av 64 MB DDR SDRAM klokket til 460 MHz. Denne konfigurasjonen gir deg en enorm fillrate og minnebåndbredde – nok til å håndtere de fleste spillene i svært høye oppløsninger.

Les vår tidligere artikkel om 18879">Creative GeForce 2 Ultra for et mer dyptgående blikk på brikkens spesifikasjoner.

Hva skiller Hercules fra konkurrentene?

I motsetning til Creative, som presser ned prisen ved å la være å inkludere ekstra funksjoner med kortet, har Hercules tatt med både TV-utgang og digital DVI-utgang. I tillegg har kortet en vifte og blå kjøleribber som dekker minnebrikkene. Til gjengjeld er det i overkant av tusenlappen dyrere enn kortet fra Creative.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer