Hercules Smart TV

PC som TV er både praktisk, billig og har ofte bedre kvalitet enn vanlige TV-apparater, og i tillegg flere funksjoner. Vi har testet Hercules Smart TV - i stereo selvsagt.

Publisert
Sist oppdatert

Den rimeligste løsningen når du vil se TV på PC er å installere et PCI-kort i maskinen. På braketten er det mange kontakter som hvor du kobler til antennekablene, S-video og koaks til videomaskin/kamera, lyd inn og ut og en minijack for mottageren til fjernkontrollen. Det er ikke så fancy som en boks, men ofte mer praktisk, du slipper i hvert fall enda en boks å plassere...

Programvaren

Kortet var svært samarbeidsvillig, og installasjon både av drivere og programvaren gikk uten motstand.

Programvaren heter Smart TV og består av et tre hovedelementer:

Hovedpanel (til venstre) hvor du velger forskjellige hovedfunksjoner, som TV-titting/opptak, avspilling, DVD-avspiller, fil-avspiller, opptaks-liste og video-trimmer.”Skjermen” hvor TV-bildet vises. Dette kan du endre fritt i størrelse og format, fra frimerke til full skjerm.Kontrollpanel (under) med transportkontroll, kanalvelger og andre funksjoner som minner om en videomaskin.

I bruk

Det første man gjør etter installasjon er å skanne kanalene. Dette gikk svært greit, og alle de brukbare kanalene pluss et par ekstra ble funnet og lagt etter hverandre i kanallisten. Dermed slapp vi å deaktivere alle kanalene som er kodet, en stor fordel. At to kanaler likevel snek seg gjennom nåløyet aksepterer vi uten problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer