Nintendo Ring Fit Adventure

- Herregud, så slitsomt!

Et treningsspill som virkelig får svetten til renne. Bare pass deg for treningsskader.

TRENING I STUA: Har du Nintendo Switch og vegrer deg for treningssentre, bør du sjekke ut Ring Fit Adventure. Foto: Nintendo
TRENING I STUA: Har du Nintendo Switch og vegrer deg for treningssentre, bør du sjekke ut Ring Fit Adventure. Foto: Nintendo Vis mer
Publisert

Noen som husker Nintendo Wii Fit? Treningsspillet som fikk millioner av folk til å trene foran TV-ene sine. Nå prøver Nintendo seg igjen med et nytt treningsspill til den populære Switch-konsollen.

Ring Fit Adventure består av to deler: et lår-feste og en slags treningssring kalt Ring-Con. Du fester de to Joy-Con-kontrollerne fra Switch-en på disse to for å spore bevegelsene dine mens du spiller.

Treningsrollespill

Men der Wii Fit var mer trening foran skjerm, er Ring Fit Adventure faktisk et ordentlig spill. Det funker best med Switch-en koblet til TV-en riktignok, så det er jo fremdeles trening foran skjerm.

Kort forklart befinner du deg i en eventyrverden som har blitt invadert av en bodybuilder-drage kalt «Dragaux».

Din oppgave er å løpe rundt i denne verdenen, samle mynter, overkomme hindre og bekjempe fiendene du møter på ved hjelp av ulike treningsøvelser, det være seg knebøy, skulderhev, roing og så videre . De ulike fiendene har sine svakheter i forskjellige øvelser, så du må bruke alle triksene du kan for å ta dem ut.

Du skal ta deg frem brett for brett på et kart, og etter hvert som du spiller, kommer du høyere opp i nivå og samler ingredienser til å lage deg magiske drikker - eller spesialsmoothier - som gjør figuren din sterkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer