Cyberpunk 2077

Hevder de ikke får refundert pengene

Dette sier Forbrukerrådet om kundens rett til refusjon.

CYBERPUNK 2077: Storspillet har stort sett blitt hyllet av anmelderne, men ikke alle spillerne er like fornøyde. Foto: CD Projekt Red
CYBERPUNK 2077: Storspillet har stort sett blitt hyllet av anmelderne, men ikke alle spillerne er like fornøyde. Foto: CD Projekt Red Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en mildt sagt kronglete lansering av vinterens storspill, «Cyberpunk 2077», gikk utvikleren CD Projekt Red i går ut med en beklagelse spesielt rettet mot PlayStation 4- og Xbox One-utgaven av spillet.

Folk som spiller det på det som nå er den forrige konsollgenerasjonen, har hatt alt annet enn en god opplevelse, som har vært fylt med feil, ustabilitet og svak grafikk.

I en uttalelse tidligere denne uka skrev spillstudioet at misfornøyde kunder kunne få pengene refundert via PlayStation Store og Xbox Store, noe flere, deriblant mange teknologinettsteder inkludert Dinside, tolket som at alle med en digital kopi av «Cyberpunk 2077» til enten PS4 eller Xbox One, kunne få pengene igjen – uten at spørsmål ble stilt.

Men slik er det ikke.

Nekter refusjon

Som det norske spillnettstedet Pressfire skriver, er det flere som opplever at de nektes refusjon. En rekke brukere har tatt til orde på Twitter for å klage over at Sony ikke godtar refusjonene. Pressfire skriver at enkelte også opplever at Microsoft nekter refusjon, samtidig som andre melder om at de har fått refundert pengene fra Microsoft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.