Hewlett-Packard 930C

930c er den billigste av HPs nye og elegante blekkskrivere. Totalt sett er den en fremragende skriver, men den har noen ganske små skjønnhetsfeil.

Publisert

930C avviker en smule fra den lysegrå, firkantede løsningen vi har blitt vant til fra Hewlett-Packard de siste årene. Plasten er blitt mørkere med et anstrøk av brunt, og formene mykere.

Samtidig er også teknologien kraftig forbedret, og nå sikres fotokvaliteten med ColorSmart III (fargetilpasning), oppløsning på fantastiske 2400x1200 ppt (punkter per tomme) på fotopapir og HPs nye PhotoREt III (legge flere blekkdråper i samme punkt).

Skriveren kan brukes sammen med Windows 95, 98 og NT samt Mac. Den har både parallellport og USB-port. Installasjonen fungerte bra, men det er visse svakhetstrekk i driveren. Avbryter du en utskrift, kan du risikere at den slår seg vrang. Vi har testet dette på flere maskiner, men vi antar at HP kommer med en oppdatering av driveren som løser dette ganske snart.

Arkmateren, som har plass til ca. 100 vanlige papirark, er litt annerledes enn vanlige HP-skrivere siden den kan bøyes oppover. Dette er praktisk, men arkholderen er litt liten og løs, og vi opplevde flere ganger at ark kom skjevt inn i skriveren.

Utskrifter med høy kvalitet

Selv om dette er den billigste av de tre HP-skriverne vi har testet denne gangen, er det ikke mye som skiller kvaliteten på fotoutskriftene. Hewlett-Packard 930C har nesten identisk kvalitet med 950C og 970Cxi, og uten lupe er det vanskelig å oppdage forskjeller. 930C (og 950) har sågar bedre fargegjengivelse enn storebror 970cxi, som har en tendens til å bruke for mye rødt i utskriftene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer