Hewlett-Packard 950C

Her er det ikke mye utsette. Dette er en skriver til en grei pris som jevnt over leverer fremragende kvalitet. Når økonomi, funksjonalitet og utforming i tillegg er så bra, har vi et produkt som mange nok vil ønske seg.

Publisert

HP 950 er en lekker skriver. Den har en form som både er moteriktig, elegant og helt uten overdrivelser. Den benytter teknologien PhotoREt III for å få best mulig fotoutskrifter, og har også muligheter for en oppløsning på hele 2400 x 1200 ppt (punkter per tomme).

Skriveren kan brukes sammen med Windows 95, 98 og NT samt Mac. Den har både parallellport og USB-port. Installasjon og drift er problemfri, og du har gode muligheter for å tilpasse utskriftene til dine behov. Arkmateren har plass til ca. 100 vanlige ark, og fungerer problemfritt.

Høykvalitet

Vi er imponert over kvaliteten på alle typer fargeutskrifter med høyeste innstillinger i driveren. Den står ikke tilbake for kvaliteten som storebror 970Cxi leverer. Uten lupe virker faktisk fargeutskriftene mer imponerende enn for eksempel Epson Stylus Photo 750.

950C har ganske varme farger med standard fargetilpasning, men likevel ikke fullt så varme som 970Cxi. Dette gjør at 950C totalt sett får en mer korrekt gjengivelse av gråtoner, selv om noen gråtoner får et snev av rødt på vår mest kompliserte testutskrift. Tynne streker er presise, og svært finkornet. Forløpninger (gradvis overgang fra én farge til for eksempel hvitt) er også bra gjengitt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer