Hewlett Packard Vectra VL7

Dette er en av toppmodellene fra Hewlett Packard (HP). Den er beregnet på krevende brukere med mange og tunge oppgaver, eller avanserte spesialoppgaver som teknisk tegning, mediaproduksjon og bildebehandling.

Publisert

HP har alltid hatt kraftige Vectra PCer på menyen, og Vectra VL følger opp denne tradisjonen. Maskinen gir et solid inntrykk og plasserer seg i toppsjiktet på våre ytelsemålinger.

Vectra VL leveres både som bordmodell og som mini-tårn. Vår testmaskin er en tårnmodell med et tiltalende design.

Maskinen leveres med Windows 95 eller NT 4.0 forhåndsinstallert og på CD-ROM. Her er det ingen overraskelser i oppsettet, det fungerte uten problemer. Det eneste som vi merket oss var at maskinen hadde en tendens til å starte opp igjen etter at den var slått av i Windows. Noen ganger var vi nødt til å trekke ut nettledningen for å slå av maskinen. Årsaken til dette fant vi ikke ut under testen, det kan skyldes feil i strømforsyningen eller i oppsettet – vi regner ikke med at dette er noen typisk feil.

Maskinen støtter fjernadministrasjon over nettverk og leveres med programmet McAfee VirusScan for virusbeskyttelse, diagnoseverktøy og dokumentasjon i elektronisk format.

Konstruksjon

HP Vectra VL har plassert alle lagringsenhetene nederst i kabinettet. Dette gjør adkomsten til diskettstasjon og CD-ROM-leser litt vanskeligere enn på de fleste andre tårnmodeller. Det er to ledige 5,25 tommers plasser med adkomst i bunnen av kabinettet og ytterligere en intern plass til en 3,5 tommers lagringsenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer