Hitachi annonserer videokamera med DVD-RAM

Til jul vil Hitachi slippe et kamera som spiller inn på DVD-RAM. Er det noen vits? Definitivt. Tenk hvor enkelt det blir å redigere filmen på PCen!

Publisert

Tenk deg at du legger inn en DVD-RAM-plate i videokameraet i stedet for en tape i neste bryllup. Når du kommer hjem, tar du ut platen og setter den i PCen. Der vil du se de ulike klippene som separate filer, og du kan redigere filmen slik du vil på et øyeblikk.

Denne drømmesituasjonen kan bli virkelighet hvis du kjøper Hitachi DZ-MV100. Dette kameraet er det første som spiller inn direkte på DVD-RAM, men kameraet bruker ikke standard DVD-RAM-plater. Du må bruke en type som er 8 cm i diameter (standarden er 12 cm). Dette innebærer også at du må ha en spesiell leser i PCen for å kopiere over direkte.

Kameraet spiller inn i MPEG-2-format, og du får plass til 1,46 GB på hver side av platen. Det betyr 30 minutter pr. side i aller beste kvalitet, og ca. 60 minutter på hver side i "standardkvalitet".

Oppløsningen på CCD-brikken i videomodus er 720.000 bildepunkter. Kameraet har 12 x optisk og 48 x digital zoom (se under for flere tekniske spesifikasjoner).

Finn gamle opptak!

En artig egenskap med dette kameraet er at det også har videoinnganger. Det betyr at du kan finne frem gamle VHS-opptak og flytte dem over på DVD-RAM for lagring eller redigering. Ganske fiffig, eller hva?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer