Hitachi PJ-TX10 «Illumina»: støysvak hjemmekino-projektor

I følge pressemeldingen fra Hitachi er PJ-TX10 den mest støysvake projektoren på markedet, beregnet for hjemmebruk.

Hitachi PJ-TX10 «Illumina»: støysvak hjemmekino-projektor
Publisert
Sist oppdatert

Viftene i projektoren skal i følge Hitachi ikke generere et støynivå som overgår 26 dB, noe som skulle tilsi at projektoren godt kan plasseres i en vanlig stue. Og det er først og fremst stuebruk som har vært i tankene hos produsenten.

- Med denne projektoren kan vi tilby et komplett hjemmekinoanlegg. Den er stille, lett å installere og starte opp, samt at den har meget høy bildekvalitet, sier Kenneth Bergman, produktsjef hos Hitachi Digital Media Group i Norden.

Projektoren kan for øvrig by på 2X optisk zoom og dessuten optisk linseforflytning, slik at den kan plasseres uavhengig av møbleringen i rommet med opprettholdt bildekvalitet. Projektoren har i tillegg progressiv scan for mer stabilt bilde.

Tilpasningen til hjemmekinobruk betyr blant annet tre 0,55 tommers nyutviklede LCD-paneler med bredbildeformat 16:9, høy kontrast på 800:1 og stille drift, noe som gjør den til den mest perfekte hjemmekinoprojektoren på markedet.

Utstrømmingen av kjøleluften er plassert på framsiden av projektoren, noe som gjør at den kan plasseres mot veggen i f.eks. en bokhylle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer