Hitman 2

Synes du leiemorder-yrket høres spennende ut? I så fall kan du betrakte Hitman 2 som en lærebok i faget.

Publisert
Sist oppdatert

Det danskutviklede spillet Hitman overrasket mange med sin originale utforming da det kom for noen år siden. Du spilte en genetisk forbedret leiemorder, og snek deg gjennom massive brett der du eliminerte viktige figurer i den kriminelle underverdenen. Konseptet var å være så forsiktig som mulig, ikle deg ofrenes klær for å ikke bli oppdaget, fjerne lik og etterlate ingen spor.

Glimrende ide, men selve spillet hadde en del mangler – for eksempel dårlig kamera og ingen mulighet for å lagre underveis. I det nye spillet prøvde utviklerne å rette på disse problemene, og dette har de også klart.

Hevnen er søt

I Hitman 2 har 47 (det er heltens navn) trukket seg tilbake og reflekterer over tilværelsen i et siciliansk kloster. Dessverre innhenter fortiden han, og hans mentor, presten Vittorio, blir kidnappet. Motvillig tar 47 på seg dressen og 9mm-pistolen, og tar nye oppdrag.

Hovedfokuset er, som før, på å ikke bli oppdaget. De fleste brettene krever at du sniker deg usett inn i en eller annen bygning der et kryr av tungt bevæpnede vakter, og det er ikke lett å få til. Det viktigste er at du har fullstendig frihet til å velge hvordan til vil gå frem. Det å ta på seg andres klær er et vesentlig moment, så den beste løsningen er ofte å for eksempel kvele en av vaktene med en pianostreng (denne metoden lager minst lyd), ta på seg klærne hans å prøve å snike seg inn i bygningen. Men husk at selv om en slik løsning kanskje er best, så er det ikke den eneste – det er alltid nok av andre ansatte eller tilfeldig forbipasserende du kan stjele klærne til, og alltid mange veier du kan gå. Hitman 2 handler om å intelligent utnytte situasjonen til din fordel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer