Hitman: Contracts

PS2-SPILLTEST: For tredje gang møter vi vår kjære leiemorder, den skallede mannen med strekkode tatovert i nakken. Det tredje Hitman-spillet forandrer ikke på oppskriften, men er fortsatt uhyre spennende. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Danske IO Interactive har virkelig skapt et ikon med Hitman-serien, spesielt ble det andre spillet en skikkelig storselger. Det var da selvsagt ingen stor overraskelse når vi fant ut at et tredje spill var under utvikling.

Hitman: Contracts beveger seg ikke spesielt langt fra det velkjente konseptet. Det første spillet i serien introduserte karakteren og spillmekanikken, men led av et par store designfeil. Det andre spillet var et stort steg fremover, som fikset på mange av disse problemene. Contracts er en evolusjon, spillestilen er så å si uforandret, men det er likevel nok av nyheter.

Stille og dødelig

La oss se på hva det er som er så spennende med Hitman. For det første har han en utrolig kul personlighet, alltid ikledd mørk dress, taus og mystisk - og ytterst profesjonell. For det andre har han et arsenal av gadgets og våpen, og de er uttalige måter du kan ta knekken på fiender på. Ofte må du drepe i stillhet, og da kommer en sprøyte fylt med beroligende middel godt med, eller kanskje den gode gamle pianostrengen du kan kvele med. Men Hitman går ikke av veien for å dra frem tyngre verktøy, og du får muligheten til å plukke opp alle slags våpen, fra maskinpistoler og hagler til sniperrifler. Fleksibiliteten er stor, du kan ofte drepe dine mål med hjelp av ting du finner liggende underveis (for eksempel avføringsmiddel, som sender offeret ditt på toalettet!).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer