Hjelp, det er Valentin!

Et råtips for deg som har glemt hele greia. Og det er gratis!

Denne var vel inspirasjon bare i seg selv også? Foto: Flickr-bruker balladist, Creat
Denne var vel inspirasjon bare i seg selv også? Foto: Flickr-bruker balladist, Creat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selvsagt skal vi redde deg på den store dagen.

14. februar er dagen der alle pikehjerter drømmer om å få en oppmerksomhet fra mannen med stor M (vi innbiller oss at det ikke er like store forventninger i den andre leieren, men vi kan jo ta feil), og som leser av denne artikkelen er sannsynligheten over middels for at du hadde glemt hele greia.

Og som om ikke det var nok - i morgen forfaller studielånet, om et par uker må du betale årsavgiften og resten av måneden ser derfor ganske kjip ut økonomisk.

Slapp av, min venn. Faktisk kan det hende at vårt lille tips i dag kan være den beste valentinsgaven du noen gang har gitt bort. Og den koster deg ikke en krone.

Et romantisk bildealbum

Du skal nå få en enkel oppskrift på hvordan du lager et romantisk fotoalbum. Alt du trenger å gjøre, er å finne frem alle de fine bildene av deg og din kjære som du har lagret på harddisken.

Dette krydrer du med litt kjærlighetsbilder fra Flickr. Du kan for eksempel søke etter alle Creative Commons-bilder som er tagget med love, heart eller romantic. Det er masse å velge mellom. Last ned en håndfull - la oss si antall bilder du fant på harddisken delt på 2. Da får du en fin miks der en tredjedel av bildene i fotoalbumet vil være kjærlighetskrydder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer