Ny DinSide-app

Hjelp oss å teste DinSide-appen

Det kommer endringer i DinSide-appen. Nå ønsker vi din hjelp til å teste.

NYTT: DinSide-appen skal friskes opp. Vi trenger din hjelp til å teste den. Foto: Martin Kynningsrud Størbu / DinSide
NYTT: DinSide-appen skal friskes opp. Vi trenger din hjelp til å teste den. Foto: Martin Kynningsrud Størbu / DinSide Vis mer
Publisert

I 24 år har DinSide stått på forbrukernes side. Hver dag gjør vi vårt beste for å hjelpe leserne med å ta smarte valg i hverdagen.

Det skal vi fortsette med. Samtidig ønsker vi hele tida å bli bedre, og nå er tida kommet for å gjøre noen endringer i appen.

DinSide vil gå gjennom en stor forandring innen kort tid. Derfor søker vi nå hjelp av leserne for å teste nyeste versjon av appen vår.

Som tester får du tilgang til de nye endringene i appen før noen andre. I tillegg får du muligheten til å gi oss feedback om ting som ikke virker. Tilbakemeldingene gis gjennom et eget skjema i appen.

Appen erstatter den vanlige appen du allerede har installert, men du kan når som helst laste ned den originale i App Store eller Play Store.

  • Last ned og test appen på iOS.
  • Last ned og test appen på Android.

For å sende oss feedback trykker du på tilbakemeldinger/teknisk i menyen.

Vi ønsker at du bruker appen som normalt. Du vil være først ute med å få ny funksjonalitet, som kun har vært tilgjengelig via intern testing. Om det skulle oppstå noe uventet, setter vi pris på alle typer tilbakemeldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer