Hjelp oss å teste Mac!

Vi har fått låne en ny Macbook og tenkte vi skulle bruke sommeren på å gjøre nye erfaringer. Vi trenger din hjelp!

Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede har en bekjennelse å komme med: Jeg har aldri brukt en Mac.

Det fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe med, og jeg kontaktet derfor den norske pressekontakten, som ordnet med et utlån av en Macbook i fire uker.

Foruten å skrive om mine egne erfaringer rundt det å gå over fra PC til Mac, vil vi også at dere lesere hjelper oss på vei. Har du noen forslag til hva vi bør skrive om?

Kanskje er du som jeg, uten Mac-erfaring, men med lyst til å høre om hvordan operativsystemet fungerer kontra Windows, eller om det finnes et Mac-program som kan erstatte ett av dine favorittprogrammer? Vil du lese om hvordan man installerer Windows Vista på Mac eller få en oversikt over hvilke spill som går an å spille?

Eller er du en garvet Mac-bruker som har tips til programmer jeg bør teste ut, elegante OSX-triks eller kanskje har du ønske om at vi skal teste noe av tilleggsutstyret som finnes til Mac-maskiner?

Jeg inviterer deg herved til å bruke debatten under (eller sende meg en epost på pj@dinside.no) og komme med innspill til Mac-relaterte emner du har lyst til å lese om i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer