Hjelp til oppgradering av Windows 98

Er du bekymret for at du ikke har den siste rettelsen fra Microsoft? Kan det være et sikkerhetshull eller en feil du ikke har hørt om? Microsoft legger stadig ut nye feilrettelser og småforbedringer til Windows 98, og spesielt til Internet Explorer. Snart vil du kunne få en funksjon som sier i fra når nye oppdateringer er tilgjengelige.

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft Vis mer
Publisert

Det er ikke enkelt å følge med på strømmen av små oppdateringer og feilrettelser. Microsoft har allerede bygget inn en oppdateringsfunksjon i Windows 98 som skal forenkle dette for deg. Likevel er det ikke alltid like enkelt å vite når du skal benytte denne funksjonen.

Microsoft er akkurat ferdig med en komponent som automatisk informerer deg når det finnes nye oppdateringer tilgjengelig. Forutsetningen er at du jevnlig bruker Internett. Siden du selvfølgelig leser DinSide hver eneste dag, burde ikke det være noe problem. Når du får beskjed om at det finnes noe nytt, kan du bare starte "Windows Update" (den heter faktisk det på norsk også) og hente ned det du selv synes at du trenger.

Komponenten er ute til betatesting i disse dager, og kan hentes ned ved å starte "Windows Update" slik den er nå. Den nye funksjonen blir tilgjengelig i løpet av kort tid, og inntil videre må du selv kontrollere om det er kommet oppdateringer.

"Windows Update" er egentlig bare en link til "windowsupdate.microsoft.com". Via spesialfunksjoner i Internet Explorer kan du automatisk oppdatere operativsystemet med de nye funksjonene. "Windows Update" finner du helt øverst på start-menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.