HL2: Episode Two

Half-Life 2 - verdens beste oppfølger - får et nytt kapittel i dag, og vi tipser deg om "The Orange Box".

Publisert
Sist oppdatert

Det originale Half-Life var et førstepersons skytespill som virkelig skapte furore da det ble sluppet på markedet mot slutten av 1998. I tillegg til å nesten ødelegge undertegnedes eksamensoppkjøring har spillet over tid akkumulert mer enn femti "Game of the Year" (Årets Spill)-utmerkelser fra forskjellige publikasjoner, og er fremdeles en opplevelse den dag i dag - snart 10 år etter.

Oppfølgeren Half-Life 2 kom seks år senere og kan ikke beskrives som noe annet enn en verdig oppfølger og ubetinget suksess. Spillet endte i en cliffhanger som selvfølgelig betydde nok en oppfølger, men i stedet for "Half-Life 3" skulle fortsettelsen komme stykkevis over tre episoder. Sommeren 2006 kom Half-Life 2: Episode One, og det er altså ikke før i dag, klokken ni på morgenen norsk tid, at den etterlengtede Half-Life 2: Episode Two er klar.

For de av oss som allerede har forhåndlastet spillet over distribusjonsportalen Steam betyr det at vi er tilbake i skogen utenfor City 17 noen få minutter etter det. Hvis vi da ikke har skole eller jobb...

The Orange Box

Valve - utvikleren av Half-Life og Half-Life 2, slipper i dag også The Orange Box, som er en samlepakke med Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One og Half-Life 2: Eposode Two. I tillegg følger det med to andre spill: Portal og Team Fortress 2. Pakken er fra i dag tilgjengelig for PC og Xbox 360, mens en Playstation 3-utgave planlagt for senere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer