Hodetelefoner med MP3

Blir det for tungt med en MP3-spiller du må ha i lommen? Nå kan du få kjøpt hodetelefoner med innebygd musikkavspilling!

Hodetelefoner med MP3
Publisert
Sist oppdatert

Det Sør-Koreanske firmaet InterMagic har nå lansert en temmelig genial MP3-spiller, som ikke trenger ledninger eller ikke tar opp plass i lommen. Den er nemlig innebygd i hodetelefoner, og har i tillegg ganske gode spesifikasjoner.

MP3-spilleren har godt med minne - 256 MB, støtter avspilling av MP2, MP3, MP3Pro og WMA-filer, og skal klare 10 timer musikk med ett AAA-batteri.

Det er muligheter for å justere lyden via equalizer-innstillinger, med seks forskjellige forhåndsoppsett. Vi håper i alle fall at lyden er god.

Spilleren har faktisk også innebygd FM-radio, og støtter digital opptak. Du kan altså ta opp MP3-sanger rett fra en CD-spiller eller radio.

Spilleren, som heter IMP400, kan kjøpes hos www.100k.no, og den koster 2299 kroner. Vi kommer snart tilbake med en test av dette interessante produktet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer