Hola Unblocker gir deg full Netflix-tilgang

Et lite tillegg i nettleseren er alt som skal til.

En liten utvidelse til nettleseren er alt som skal til for å få full tilgang til amerikansk Netflix. Foto: Bjørn Eirik Loftås
En liten utvidelse til nettleseren er alt som skal til for å få full tilgang til amerikansk Netflix. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix har i løpet av kort tid blitt en svært populær videostrømmetjeneste her til lands, men det er en hake ved tjenesten: Utvalget av filmer og TV-serier kan oppleves som temmelig begrenset. En av årsakene er at mye av det originale videoinnholdet foreløpig ikke er tilgjengelig i den norske utgaven av forskjellige rettighetsårsaker.

Derfor ligger ikke alt på Netflix

Hola Unblocker er navnet på en tjeneste som enkelt forklart får nettsteder som Hulu, Netflix og flere andre til å tro at du befinner deg i et område der brukerne har full tilgang til tjenestene. Hola installeres direkte i nettleseren som en utvidelse.

Du finner mer informasjon og kan installere tillegget ved å besøke denne siden for Chrome og denne siden for Firefox.

Utvidelsen er gratis, og gir i skrivende stund tilgang til alt nettbasert videoinnhold fra BBC, Netflix, Hulu, Pandora, ITV, Fox og CBS.

Les også: Sjokkrapport for musikkbransjen

Vær imidlertid obs på at den amerikanske utgaven av Netflix mangler norske undertekster og samtidig går du glipp av alle de norske filmene og seriene som finnes i den norske utgaven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer