Burner mail:

Holder den egentlige e-postadressen din hemmelig

Smart tjeneste i kampen mot spam og nettsvindel.

SMART LØSNING: Trykker du på Burner mail-ikonet, genereres en e-postadresse slik at du slipper å dele din egen. Foto: Pål Joakim Pollen
SMART LØSNING: Trykker du på Burner mail-ikonet, genereres en e-postadresse slik at du slipper å dele din egen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat som vi ikke er så store fans av å gi bort Visa-kortnummeret til gud og hvermann på nett, har vi det samme forholdet til e-postadressen.

For plutselig kan et nettsted oppleve datainnbrudd der e-postadressen din kommer på avveie. Resultatet er som regel at man får mer søppel i innboksen, enten det dreier seg om salg/reklame, svindel eller hva det måtte være.

Det kan også skje dersom et nettsted velger å selge e-postadressene de har samlet inn fra brukerne, noe som fort kan skje om økonomien skranter eller om man ikke hadde de beste hensiktene til å begynne med.

Burner mail lar deg lage unike epostadresser

Det er her Burner mail kommer inn i bildet. Den lar deg enkelt lage unike e-postadresser for tjenestene du registrerer deg hos, der mottatte e-poster automatisk blir videresendt til den vanlige innboksen din.

Og blir det for mange e-poster fra en tjeneste, eller at du opplever å få søppelpost til en av adressene du har laget, kan du enkelt slå av bryteren slik at fremtidige e-poster aldri når innboksen din.

Nettleserutvidelse

Burner mail installeres som en utvidelse til Chrome eller Firefox. Første gang du installerer den, må du gå igjennom registreringen, der du angir din egentlige e-postadresse og lager deg et passord. Skaperne av tjenesten er veldig klare på at e-postadressen din aldri vil bli delt med noen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer