Holder det med nytt grafikkort?

Publisert

Dagens spørsmål:

Hei, Jeg vurderer å kjøpe et Geforce med DDR minne, og lurer på om det vil fungere "topp" på min maskin selv om den ikke er så rask. Maskinen er en Pentium II 400 med 128 MB RAM. Er dette en fin løsning, eller må jeg må skaffe meg en ny prosessor for å få tilnærmet topp ytelse i spill?

Jon

Datadoktoren svarer:

Hvilket utbytte du vil få med din PC avhenger mest av hvilke spill du bruker. Bruker du et spill med maskinvarebasert Transform & Lighting, så betyr prosessoren svært lite siden grafikkbrikken tar seg av alle kalkulasjonene. Teoretisk skal det altså ikke bety noe om du har 400 eller 800 Mhz. Dette er teori, og praksis er ofte litt annerledes. I 7186">denne testen av Creative Annihilator Pro kan du lese mer om Transform & Lighting. Nå er det dessverre slik at det ikke er så mange spill som støtter denne T&L enda, men de kommer etterhvert.

Men selv om du bare har spill som ikke støtter T&L, vil vi anbefale dette kortet. Det gir utvilsomt best ytelse blant kortene som er på markedet akkurat nå uansett prosessorhastighet, og vi føler oss ganske sikre på at du vil få godt utbytte med din prosessor på 400 Mhz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer