Holder TV-serien koken hele veien ut?

Artig nettside lar deg sjekke hvor godt folk liker alle episodene og sesongene.

TAPER SEG: Game of Thrones' siste sesong er ikke like godt likt som resten av serien. Foto: HBO/Pål Joakim Pollen
TAPER SEG: Game of Thrones' siste sesong er ikke like godt likt som resten av serien. Foto: HBO/Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Å starte på en ny TV-serie kan bety at du deretter vier flere titalls timer til akkurat dette universet. Da kan det være greit på forhånd å sjekke om serien holder koken hele veien ut, og at det ikke bare er den første sesongen som er bra.

På Amazon-eide IMDB.com finner du praktisk talt all informasjon om filmer, tv-serier, skuespillere, regissører og hva som måtte være. Nettstedet lar også brukerne gi karakterer både på filmer og tv-serier, som vi ofte synes gir en meget god pekepinn på hvorvidt ting er verdt å se. Basert på disse karakterene har nettstedet også en topp 250-liste, hvis innhold mange filminteresserte har som mål å få sett igjennom.

Viser karakterer fra hver episode

IMDB-brukerne gir også karakterer til enkeltepisoder av tv-serier, og dermed er det mulig å sjekke hvor godt serien holder seg over flere sesonger.

Utvikleren Erik Gibbons har laget en enkel nettside som visualiserer karakterene til enkeltepisoder. Her er for eksempel grafen til Game of Thrones, som er kjent for å ha en siste sesong som folk likte svært mye dårligere enn de øvrige:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer