Holder utstyret kjølig

Sliter du med at PCen blir for varm å ha i fanget? Her er løsningen!

Publisert
Sist oppdatert

Targus er kanskje mest kjent for sine PC-vesker og ryggsekker, men har også et stort utvalg av annet tilleggsutstyr til datamaskiner. Enkelte av dem har fanget vår oppmerksomhet i det siste, blant annet disse høyttalerne, og denne gangen en helt spesiell innretning for laptopen.

Du kjenner sikkert til følelsen. Du har PCen i fanget, spiller et spill, og etter hvert blir maskinen så varm at det blir meget ubehagelig for sentrale kroppsdeler i umiddelbar nærhet. Særlig bra for PCen er det for øvrig heller ikke.

Vi har sett diverse løsninger på dette tidligere, blant annet en Kjøleplate med innebygde vifter. Problemet med slike er at de tar stor plass, og bidrar i tillegg med en del uønsket støy.

Absorberer varmen

HeatDefense Panel har ingen av disse problemene. Den 12 mm tykke matten kan både rulles og tøyes, og er fylt med et spesielt krystallisert substans som går over i gele-aktig form når den utsettes for varme. Denne sørger videre for å absorbere varmen, samtidig som den har en kjølende effekt på PCen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Resultatet blir gjerne at PC-viften starter sjeldnere eller går på lavere turtall, og dermed minster støyen. For ikke å glemme at varmen fra PCen aldri rekker fram til kroppsdelene dine når du har PCen i fanget. Og best av alt, kjølingen er passiv, noe som betyr 0 dB støy og ingen behov for strøm. Den patenterte teknologien som ligger til grunn for oppfinnelsen kalles HeatShift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer