Homesite 4.0

Når du kjøper Macromedia Dreamweaver 2, følger det utrolig nok med en lisensiert fullversjon av konkurrenten Homesite 4. Og her kan du lese om Dreamweavers kjempetabbe: Homesite 4 er faktisk best.

Publisert

Homesite 4 er en av shareware-klassikerne, og har spesialisert seg på å gjøre HTML-koding av hjemmesider enkelt og oversiktlig, uten å overdrive ambisjonene.

Homesite 4 har nå tre nivåer for redigering av HTML-dokumenter: Ren tekst (koder), resultat vist i en nettleser (krever minst Microsoft Internet Explorer 4.0), og en mellomting, et WYSIWYG-vindu vindu (eng. What You See Is What You Get - "det du ser er det du får") hvor tekst og innhold kan endres mens du ser resultatet.

Homesite 4 har ikke endret seg mye siden versjon 3, men brukervennligheten er kraftig forbedret: Nå har det blitt lettere å programmere hurtigtaster, som du også kan bruke sammen med egendefinerte tagger eller egne kombinasjoner av tagger.

Homesites viktigste hjelpemiddel er heldigvis uendret: Dobbelklikk på en tag, og du kommer direkte inn i et vindu som viser alle opsjoner for nettopp denne taggen, med mulighet for å endre akkurat det du ønsker. Hjelpeprogrammene som følger med Homesite 4 er gode og kraftige.

Homesite er ikke bare kraftig og fantastisk fleksibel. Den er også ganske lett å begynne å bruke for nybegynnere, faktisk enklere å begripe for nybegynnere enn Dreamweaver. Editoren minner mye om vanlige dataprogrammer som Word, mens visningsvinduet fungerer på samme måte som en frittstående nettleser. Du kan klikke på lenker som virker, og surfe gjennom sidene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer