Høstens anbefalte produkter

DinSide Data har testet en rekke data- og elektronikkprodukter denne høsten. Dette er produktene vi anbefaler.

Høstens anbefalte produkter
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en god høst. Aldri før har så mange lest DinSide Data (godt over 200.000 leser oss i en normaluke), og aldri før har vi hatt så mange gode kameraer, mobiler, mediespillere, TV-er, datamaskiner og andre godsaker på testbenken.

Mange produkter har fått terningkast 5 og 6, og enkelte av dem har scoret så bra på våre testprogrammer at vi har valgt å sette merkelappen "Anbefalt Produkt" på dem. Her finner du dem, alle sammen.

Mobiler

I løpet av høsten har vi sett mange som har prøvd å lansere telefoner som skal ta opp kampen mot Apple iPhone, men berøringsskjermer og ikon-basert grensesnitt. Ingen har kommet helt i mål med akkurat den biten, men noen produkter stikker seg ut som spesielt gode på andre områder.

Samsung Pixon 12, for eksempel, er en av høstens aller beste og mest spennende mobiler, med god bildekvalitet og en multimediestøtte som virkelig svinger! Testen av dette anbefalte produktet finner du her.

Kameraer

Vi har kjørt to testrunder i høst, først sammenlignet vi lommekameraer med kraftig zoom. I den testen gikk Panasonic Lumix DMC-ZX1 seirende ut, fordi det er svært brukervennlig og tar meget gode bilder. Du finner testen her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer