Høstens bærbar-tilbud

Vi kjører en ny runde med tilbud for deg som er på jakt etter en god og rimelig bærbar PC.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har riktignok nettopp hatt en omgang med beste PC-tilbud, men ikke alle er interessert i stasjonære datamaskiner med store skjermer og topp ytelse til ti tusen kroner.

Mange vil nemlig ha en litt hendigere bærbar modell, og i den anledning har vi spurt et knippe butikker om å grave frem noen gode tilbud til oss (det vil si dere). Den eneste begrensningen vi ga var en makspris på syv tusenlapper.

Dette resulterte i ti tilbud:

Vi satt altså ikke noen føringer på størrelse denne gangen, noe som har ført til at "mest-for-pengene"-størrelsen på 15,4 tommer dukket opp i 9 av de 10 tilbudene.

Til gjengjeld har det vært en anstendig spredning i butikkenes valg av modell. Prisene varierer også litt, men ligger mellom seks og syv tusen.

Din stemme teller
Testen er som alltid delt inn i to runder. I denne artikkelen får du servert alle tilbudene og du kan se over spesifikasjonene (og våre kommentarer) i ro og mak. Deretter vil vi at du skal stemme frem tilbudet - eller tilbudene - vi skal teste fysisk før vi deler ut anbefalinger.

Høstens bærbar-tilbudDatakjeden, Elprice, Komplett.no, Mamoz, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr, PS.no og Zepto er med i oversikten denne gang.

Butikkene har altså stått fritt til å selv velge merke og spesifikasjoner, men prisen har vi altså begrenset oppad til 7000 kroner. Tilbudsmaskinene kommer denne gang fra Acer, Asus og Toshiba, mens Multicom og Zepto selvfølgelig stiller med sine egne modeller.

Det er ikke helt uventet noen fellestrekk ved ved tilbudene: alle kommer med tokjerneprosessor, DVD-brenner (noen kan også lese Blu-ray) og integrert webkamera i skjermen.

Vi går baklengs alfabetisk gjennom tilbudene, så vi starter med Zepto og PS.no -->

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer