Høstkolleksjon fra Logitech

Det er høst, kveldene blir lengre, man trekker innendørs for å hygge seg med sine elektriske apparater. Logitech vil inn i varmen, og bidra til hygge og nytte med en rekke nye løsninger for spill, kommunikasjon og jobb.

Høstkolleksjon fra Logitech
Publisert
Sist oppdatert

Strømmen av nye produkter fra Logitech er ganske stri denne høsten, og det er varslet flere nye puljer med nyheter i løpet av neste måned.

Men de største satsningene for PC-brukerne innebærer flere nye høyttalere, en spesiell mus for bærbare PCer og mye nytt Bluetooth-utstyr.

Seks nye høyttalersystemer

Logitech lanserer to nye sett i Z-serien, et 2.1 system og et 5.1 system. Dette er helt nye konstruksjoner, med et nyutviklet mellomtone/diskantelement som er utstyrt med en faseplugg. Dette skal gi bedre spredning og linearitet over hele frekvensområdet, i følge Logitech. Selve prinsippet er ikke nytt, det brukes i en rekke høyttalerelementer.

Z-3 er et stereosystem med sub. Det har et helt annet design enn tidligere modeller, nå finner vi lyst treverk og aluminium, i et lekkert design med robust metallfot for satellittene.

Effekten er 40W totalt, fordelt på 23W for sub og 8,5W for satellittene. Fjernkontroll med kabel følger med.

Pris 1 149 kroner inkl mva

Det andre settet i serien, Z-220, er en 2.1 utgave av det anerkjente Z-680 systemet. Det er utstyrt med 8-tommers sub på 120W og to satellitter på 40W.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer