Høstkolleksjon fra Logitech

Det er høst, kveldene blir lengre, man trekker innendørs for å hygge seg med sine elektriske apparater. Logitech vil inn i varmen, og bidra til hygge og nytte med en rekke nye løsninger for spill, kommunikasjon og jobb.

Høstkolleksjon fra Logitech
Publisert
Sist oppdatert

Strømmen av nye produkter fra Logitech er ganske stri denne høsten, og det er varslet flere nye puljer med nyheter i løpet av neste måned.

Men de største satsningene for PC-brukerne innebærer flere nye høyttalere, en spesiell mus for bærbare PCer og mye nytt Bluetooth-utstyr.

Seks nye høyttalersystemer

Logitech lanserer to nye sett i Z-serien, et 2.1 system og et 5.1 system. Dette er helt nye konstruksjoner, med et nyutviklet mellomtone/diskantelement som er utstyrt med en faseplugg. Dette skal gi bedre spredning og linearitet over hele frekvensområdet, i følge Logitech. Selve prinsippet er ikke nytt, det brukes i en rekke høyttalerelementer.

Høstkolleksjon fra Logitech
Høstkolleksjon fra Logitech
Høstkolleksjon fra Logitech


Z-3 er et stereosystem med sub. Det har et helt annet design enn tidligere modeller, nå finner vi lyst treverk og aluminium, i et lekkert design med robust metallfot for satellittene.

Effekten er 40W totalt, fordelt på 23W for sub og 8,5W for satellittene. Fjernkontroll med kabel følger med.

Pris 1 149 kroner inkl mva

Det andre settet i serien, Z-220, er en 2.1 utgave av det anerkjente Z-680 systemet. Det er utstyrt med 8-tommers sub på 120W og to satellitter på 40W.

Pris 1799 kroner inkl mva

Z-5300 er en ny kraftpakke av et 5.1 system. Det har 100W sub, 39W senterhøyttaler og 35W satelitter.

Pris 2699 kroner inkl mva

X-serien har rimeligere modeller, og det er kommet til to nye i serien.
X-620 er et 6.1 anlegg, med 70W effekt totalt. Bassen er på 24W mens satellitter og senter ligger i området 7-8 W. Høyttalerene kan lage 6.1 surround av 4 eller 5.1-lydkilde og egner seg både til spill og DVD. X-620 er på testbenken og full rapport kommer!.

Pris 955 kroner inkl mva

For de med mindre ambisjoner om å plage familie og naboer, finnes X-220 som er et 2.1 sett på 32W med svært respektabel lyd .

Pris 499 kroner inkl mva

Det minste settet i X-serien er X-120 som er et par skrivebordshøyttalere uten sub.

Pris 299 kroner inkl mva

Ny mus for bærbare

En kompakt mus, med trådløs forbindelse til en USB-plugg, er det siste skuddet på stammen i Logitechs store musefamilie.

Den har en batterilevetid på opptil 6 måneder, bruker optisk sensor og leveres med etui.

Rekkevidden er opp til 2 meter fra den bærbare, tilstrekkelig for skrivebord på toppledernivå.

Prisen er 499 kroner inkl mva, og vi kommer tilbake med test av denne innen kort tid.

Bluetooth kommer for fullt

Logitech satser nå stort på Bluetooth, etter at de fleste barnesykdommene for denne nye standarden har gitt seg. Først ute er en ny utgave av det anerkjente Cordless Desktopp settet, men flere andre enheter er på vei, som hodetelefoner til mobiltelefoner.

Det følger også med smart programvare som tar seg av kommunikasjon mellom forskjellige Bluetooth-enhetene.

Flere nyheter under veis
Dette er bare toppen av isfjellet, flere nyheter både for kommunikasjon, jobb og spill lanseres utover høsten. Vi vil teste en del av disse produktene etter hver som de dukker opp, mange av dem byr på svært spennende finesser, som vi kommer tilbake til.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer