Høstslipp fra Creative Labs

Creative Labs ligger ikke på latsiden, de er sprekkeferdige av nye produkter. Noen er rett rundt hjørnet, andre ligger litt lenger frem i tid. Men det skjer i løpet av høsten.

Høstslipp fra Creative Labs
Publisert
Sist oppdatert

Creative Labs har nettopp presentert nyheter på de fleste områdene, i tillegg til at de nå satser på flere nye områder. Det sterke merkenavnet i kombinasjon med et omfattende nett av forhandlere gir et stort forsprang når det gjelder å vinne innpass.

Noe overraskende er det likevel at de satser på en hel serie med tastatur og mus. Her kommer det både trådløse og tradisjonelle løsninger, både for mus og tastatur. Komplette sett vil også være i salg.

Kjerneområdet er stadig lyd og musikk, men også bilde og generelt PC-utstyr dukker opp i stadig nye varianter.

Brukergruppene er i stor grad entusiaster, som ikke er fornøyd med innebygd lyd i PCen, som vil ha flerkanals lydkort og høyttalersystemer, gjerne til en rimelig penge.

Lyd og mere lyd

Creative vil lansere flere varianter av sine interne lydkort i Audigy-serien, men det skjer også mye på det eksterne området. Her kan du forvente svært avanserte løsninger, med imponerende spesifikasjoner, som likevel er enkle å bruke. Vi kommer tilbake med detaljer så snart disse er klare til å publiseres. Stikkord er flere kanaler, høyere samplerater og enda bedre generelle spesifikasjoner.

For de som liker å ta med seg musikk kommer det flere spennende løsninger. Både de som gjerne vil ha med seg hele musikksamlingen i jakkelomma og de greier seg med et par album vil bli tilfredsstilt.

Men også mellomsjiktet, som hittil har stått tomhendte mellom de store harddiskbaserte enhetene og de små USB-minnepluggene vil endelig få et godt alternativ.

Høyttalere kommer også i nye modeller, både store og små, med mange og ikke fullt så mange kanaler. Og prisene varierer fra noen få hundrelapper til noen få tusenlapper, men da får du til gjengjeld THX-sertifiserte saker med skikkelig trøkk!

Webcam - endelig noe poeng?

Stadig bedre instant-messenger type programmer, og utstrakt bredbåndsutbygging, gjør at det nå blir mulig å både se og høre med akseptabel kvalitet. Familie og venner, folk med felles hobbyer eller interesser kan nå kommunisere på flere plan, uten å måtte investere i spesialløsninger.

De nye web-kameraene fra Creative kommer både for stasjonære og bærbare PCer, i flere varianter.

Spesifikasjoner og tester

Produktene er like om hjørnet, og vil vil presentere disse i form av tester og omtaler så snart de er tilgjengelige.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer