Høstslipp fra Creative Labs

Creative Labs ligger ikke på latsiden, de er sprekkeferdige av nye produkter. Noen er rett rundt hjørnet, andre ligger litt lenger frem i tid. Men det skjer i løpet av høsten.

Høstslipp fra Creative Labs
Publisert
Sist oppdatert

Creative Labs har nettopp presentert nyheter på de fleste områdene, i tillegg til at de nå satser på flere nye områder. Det sterke merkenavnet i kombinasjon med et omfattende nett av forhandlere gir et stort forsprang når det gjelder å vinne innpass.

Noe overraskende er det likevel at de satser på en hel serie med tastatur og mus. Her kommer det både trådløse og tradisjonelle løsninger, både for mus og tastatur. Komplette sett vil også være i salg.Kjerneområdet er stadig lyd og musikk, men også bilde og generelt PC-utstyr dukker opp i stadig nye varianter.

Brukergruppene er i stor grad entusiaster, som ikke er fornøyd med innebygd lyd i PCen, som vil ha flerkanals lydkort og høyttalersystemer, gjerne til en rimelig penge.

Lyd og mere lyd

Creative vil lansere flere varianter av sine interne lydkort i Audigy-serien, men det skjer også mye på det eksterne området. Her kan du forvente svært avanserte løsninger, med imponerende spesifikasjoner, som likevel er enkle å bruke. Vi kommer tilbake med detaljer så snart disse er klare til å publiseres. Stikkord er flere kanaler, høyere samplerater og enda bedre generelle spesifikasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer