Hot miniPC fra IWILL

Har du sans for kompakte PCer, er den nye ZPC64 fra IWILL en du bør se nærmere på.

Hot miniPC fra IWILL
Publisert
Sist oppdatert

PCer finner man i dag i alle mulige fasonger og formater, den kan være skjult i et skap eller være til pryd. Den kan være Überharry med neonlysende vifter og gjennomsiktig kabinett, stilfull i børstet metall.

Men en PC kan også være svært kompakt, diskret og praktisk, og det er her IWILL satser med sin ZPC64.

Maskinen er så kompakt som det er mulig å lage den, med de komponentene som er valgt. I motsetning til andre modeller fra IWILL - og andre kjente produsenter av kompakte PCer som f.eks. Shuttle - så er den smal og dyp i stedet for lav og bred.

Teknisk

Maskinen er basert på nForce3 brikkesett og AMD Athlon 64 i socket 754. Det er plass til en "slimline" optisk brenner/leser av samme type vi finner i bærbare PCer. En miniPCI kortplass finnes også, for tilkobling av f.eks. trådløst nettverkskort av samme type som finnes i bærbare PCer.

Det er plass til to minnemoduler.

Det er en AGP 8X kortplass for skjermkort. Det er plass til én harddisk i vanlig 3,5 tommers format, eller 2 stk 2,5-tommers harddisker.

Med 2,5-tommers harddisk kan du installere et AGP-kort som er opptil 201 mm dypt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer