HoTMetaL PRO 5.0

HoTMetaL gir deg mange enkle hjelpemidler for utvikling av websider, men klarer det uten å begrense mulighetene eller tvinge deg til å lage én bestemt form for websider.

Publisert

Brukergrensesnittet er den sterkeste egenskapen ved HoTMetaL. Vanligvis vil det være hele seks vindusfelter med informasjon mens du arbeider, men oversikten er helt glimrende likevel. I hovedvinduet med selve dokumentet, har du valget mellom fem arbeidsvinduer.

Hopp mellom fem arbeidsvinduer

HoTMetaL har både en ren teksteditor og et vindu for ren forhåndsvisning, hvor det brukes en nettleser for å vise dokumentet du arbeider med. Dessuten har du to WYSIWYG-vinduer som du kan arbeide i, ett som viser frames og ett som viser siden slik den ser ut for brukere med nettlesere uten framesstøtte (av dem er det svært få).

Det fjerde vinduet er det mest typiske ved HoTMetaL, og er en slags omdefinert teksteditor, men hvor taggene har blitt omgjort til grafiske elementer. Denne visningsmåten gir fin oversikt over dokumentet du arbeider med. Og siden du ikke kan overskrive kodene, vil det også hindre deg i å gjøre feil som kan være vanskelige å oppdage senere.

Det vil nok være uvant å arbeide med grafiske tagger for webutviklere som har arbeidet med andre HTML-editorer, men systemet er ikke spesielt vanskelig å forstå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer