HP 2000C/CN

HP 2000 C er toppmodellen i blekkskriverutvalget til HP. Kjøper du også ekstra arkmater og nettverkstilknytning, skifter den navn til 2000 CN, og forvandles samtidig til en fullblods kontorskriver.

Publisert

HP 2000 C er en imponerende skriver, men prislappen signaliserer at denne skriveren kun er tiltenkt krevende bedriftskunder. Og til denne målgruppen har vi ingen problemer med å anbefale den. Skriveren er rask, og den har rikelig med utbyggingsmuligheter som gjør den velegnet til å bli delt i et nettverk.

Utskriftskvalitet

Styrken til denne skriveren er at den håndterer kopipapir helt fint, og det gjør den velegnet for brukere som normalt skriver ut tekstbehandlingsdokumenter med litt farger (grafer o.l.), transparenter og som bare en sjelden gang vil skrive ut fotografier på spesialpapir. Med andre ord et typisk kontormiljø.

Fotokvaliteten er god, men bildene er litt kornete. Bildene er også litt mørke, men det er enkelt å rette med innstillingen lysstyrke/kontrast i bildeprogrammet før du sender utskriften til skriveren. Bildekvaliteten er likevel så god at du uten problemer kan henge bildene på veggen i glass og ramme.

Tekstkvalitet på spesialpapir er helt fin, og skriveren klarer alle varianter av tekst inkludert svært liten skrift satt i grått. Dette er litt overraskende siden oppløsningen ikke er spesielt høy (300 dpi i farger, 600 i sort/hvitt).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.