HP 690C

Vi er ikke helt fornøyd med kvaliteten på denne skriveren, men hvis du er mer opptatt av pris enn utskriftskvalitet, kan den gjøre en OK jobb. Både fotoutskrifter og forretningsgrafikk har dårligere kvalitet enn de beste konkurrentene i denne prisklassen. Skriveren har en oppløsning på 600dpi og har mulighet for fotoutskrifter med en ekstra fotopatron.

Publisert

Alle HPs skrivere er svært brukervennlige. Dette gjelder både installasjon og driverprogrammet. HP690C er intet unntak, men vi synes det blir litt tungvint å måtte skifte patron for å få bedre fotokvalitet. Dette er en skriver som ble konstruert før HP utviklet PhotoRet II teknologien, og kvaliteten er betydelig dårligere enn HP 720C som koster tusenlappen mer.

OK på tekst, middels foto

HP har videreforedlet fotomulighetene betydelig etter at denne skriveren ble produsert, så er du på jakt etter ekte fotokvalitet, bør du sjekke en av de nyere modellene. Vår testutskrift ble både for mørk og litt kornete. Basisfargene er sterke og gode, men 690C har problemer med alle former for overganger og fargeblandinger.

Vanlige tekstutskrifter fungerer fint både på vanlig kopipapir og spesialpapir. Hvis teksten er satt i en ren farge, klarer den alle størrelser og varianter helt tilfredsstillende. Blandes farger, får den problemer. Også gråtoner er for dårlig.

Forretningsgrafikk er nok denne skriverens absolutte svake punkt. Også her er basisfargene gode, men fargeblandingene blir alt for dårlig. Dette begrenser bruken noe, men transparenter og figurer i rapporter kan fremdeles bli bra hvis du begrenser fargevalget litt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer