HP 720C

HP 720C er en rimelig skriver som både klarer foto og tekst på en god måte. Den er ikke kresen på papiret, og vanlig kopipapir fungerer helt fint. Selv om 720C kun har 300dpi oppløsning i farger, er den en verdig konkurrent til skrivere som har langt høyere oppløsning.

Publisert

HP har utviklet en ny teknologi (PhotoRet II) hvor oppløsningen er lav, men hvor metoden som brukes for å legge på blekket er forbedret. Denne nye teknologien gjør at det skytes inntil 16 blekkdråper i samme punkt, med betydelig bedre farger som resultat.

Alle HP sine blekkskrivere er enkle å installere og enkle å bruke. Skriverdriveren inneholder få valg, men fungerer fint til det aller meste. Arkmateren kan holde 100 ark, noe som er tilstrekkelig også for små kontormiljøer. Det eneste vi reagerer på er at arkmottakeren er litt for kort, slik at de ferdige utskriftene faller ut av skriveren. Forøvrig er den tekniske betjeningen av skriveren vesentlig forbedret sammenlignet med tidligere modeller. Det er nå svært enkelt å plugge inn kabler og å skifte blekkpatroner.

Gode fotoutskrifter

Fotoutskriftene på spesialpapir er svært gode, selv om de er litt mørke. Dette kan justeres i et bildeprogram, så vi har ikke gitt noe vesentlig trekk i karakteren på grunn av dette. Vanskelige farger er gjengitt på en glimrende måte, med gode overganger. Gråtoner har en anelse for mye brunt uten at det skjemmer. Selv om enkelte partier i våre testbilder er litt kornete, er kvaliteten så høy at det grenser opp mot vanlig foto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer