HP Brio - mikrotårn med 333 MHz Celeron

HP annonserte tidligere i høst at den nye rimelige PC-serien Brio skulle komme i oktober. Ett av de få eksemplarene som rakk fram til Norge innenfor tidsfristen har vært på DinSides testbenk. Maskinene leveres i forskjellige konfigurasjoner, og vi har testet en av de rimeligste modellene med Celeron-prosessor.

Publisert

HP har tradisjonelt levert kraftige PCer beregnet for mer teknisk orienterte bransjer. Også markedet for store og mellomstore bedrifter har vært et satsningsområde. Her har HP tilbudt Vectra-serien, som blant annet også tar hensyn til at en maskintype skal være lik i hele sin levetid med hensyn til spesifikasjoner og drivere. Dette gjør at det spares store beløp på å administrere et større antall like PCer, sammenlignet med en jungel av forskjellige konfigurasjoner.

Nå lanserer HP også rimeligere PCer beregnet for mindre firma, hjemmekontorer og privat bruk. Serien har fått navnet Brio, og kommer i flere varianter. I følge HP skal denne serien tilby de beste og mest moderne løsningene til enhver tid, og samtidig ha en svært lav pris.

Mikrotårn – et nett format

Maskinen på vår testbenk er et mikrotårn. Dette er først og fremst lavere (33,5 cm) enn andre tårntyper. Bredden må jo uansett være stor nok til lagringsenheter, som for eksempel CD-ROM-leser. Testmaskinen var ikke utstyrt med CD-ROM-leser, og det er litt underlig siden det fulgte med en CD-ROM-plate med ”ekstra programvare”. Brio kan selvfølgelig også leveres med CD-ROM-leser, men disse modellene var ikke tilgjengelige for test.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer