HP CD-Writer Plus 7510e

HP leverer et bredt utvalg av CD-brennere. Dette er den tredje modellen fra HP som kan tilknyttes parallell-porten. Porten setter klare begrensninger for hva denne brenneren kan yte. Har HP skviset bedre ytelse ut av denne i forhold til tidligere modeller?

Publisert

Vi har allerede testet den nå utgåtte 882">HP CD-Writer 7100e. Siden har HP hatt CD-Writer 7200e, som vi ikke har testet, ute på markedet. Nå er det altså 7510e som gjelder.

Ekstern boks fra ShuttleTec

Denne brenneren er identisk med 3803">HP CD-Writer Plus 7570i, bortsett fra at den er montert i en ekstern boks med parallell-grensesnitt.

Dette grensesnittet er laget av amerikanske Shuttle Technologies, som utvikler brikkesett for ekstern tilknytning av standard EIDE-enheter. Boksen er i stand til å håndtere de fleste typer EIDE-enheter som CD-ROM-lesere, harddisker og selvfølgelig CD-brennere. Derfor har du mulighet til å skru ut CD-brenneren og montere den internt i PCen og bruke boksen til noe annet, hvis du skulle ønske det.

Brenner med 2X

I likhet med begge de to tidligere modellene fra HP, brenner også denne bare med 2X-hastighet. Det betyr at det tar hele 40 minutter å skrive en helt full CD. Det er ikke lenger noen akseptabel hastighet i dagens marked, men det er dessverre ikke mulig å brenne fortere over det utdaterte parallell-grensesnittet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.