HP CD-Writer Plus 7570i

Denne brenneren er den rimeligste i en ny generasjon brennere fra HP. Med rask lesehastighet og bare 2X-brenning er det en helt grunnleggende brenner som selges til en lav pris.

Publisert

Er du en av de som har behov for å brenne en CD en gang i blant? Hender det at du plager en kollega eller venn for å få brent en CD i ny og ne? Hva med å ha din egen CD-brenner?

Kan du avse 40 minutter?

HP har lansert sin rimeligste brenner på lang tid. Den er en ypperlig CD-ROM-leser og brenner både CD-R- og CD-RW-plater med 2X-hastighet. Det tar som kjent 40 minutter for en full plate. En perfekt oppgave for PCen i lunsjpausen.

Hvis du er i stand til å planlegge litt og sette i gang brenneren mens er borte fra PCen i et møte eller tar lunsj, har ikke brennetiden noen betydning. Problemet vil først oppstå hvis du må ha tilgang til noe på PCen mens den brenner.

Selv om det går bra i de fleste tilfeller, vil en tung operasjon som f.eks. å starte Word, kunne ta knekken på en ikke helt ny PC. Du må da kaste CD-R-platen og begynne på nytt. SCSI-har ikke de samme problemene, men prisene på utstyret er også en god del høyere.

En god løsning kan være å plassere CD-brenneren i PCen til en kollega som er mye ute eller ikke bruker maskinen så ofte.

24X CD-ROM-leser

Denne brenneren er også en fullverdig CD-ROM-leser. Selv om de rene leserne nå leveres med 40X-hastighet eller mer, er 24X mer enn godt nok for de aller fleste. Med en aksesstid på bare 116 ms er det også svært nær de rene CD-leserne og i toppklasse for en brenner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.