HP CD-Writer Plus 8210i

HP leverer på nytt en av Sonys brennere under eget navn. Med 4X-hastighet på både CD-R og CD-RW, er det ingen EIDE-brennere som brenner raskere. Hva har HP gjort for å skille seg fra Sony denne gangen?

Publisert

HP CD-Writer 8200-serien er identisk med 3524">Sony CRX120E. HP har valgt et litt mer særpreget design som vi i redaksjonen finner diskret og smakfullt. I alle fall sammenlignet med 3864">Philips med gullskuffen. Likevel kan det være at du er av en annen oppfatning. Du får vurdere våre produktbilder selv.

Rask og stabil leser

Alle CD-brennerne med 24X-lesing har vist seg å være raske og stabile. De leser alle typer plater på forventet hastighet uten noe tull. Ytelsen er som forventet av en 24X CD-ROM-leser. Hvis du vil se nærmere på våre testmålinger, kan du trykke 3924&vVersjon=TekniskeData">her.

Stabil brenner med stor hurtigbuffer

Brenneren har en stor og romslig hurtigbuffer på hele 2 MB. Det er mer enn nok til vanlig bruk for en 4X-brenner. En stor hurtigbuffer vil også redusere forskjellen mellom EIDE og SCSI. Brenning av en hel CD går på i underkant av 20 minutter for både CD-R og CD-RW. Det er altså ingen overraskelser her.

Mye ekstrautstyr

Det er med programvare og ekstrautstyr HP har mulighet til å skille seg ut fra Sony og gi totalpakken merverdi og særpreg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.