HP Deskjet 5550

Mye kan sies om HP. En ting er i hvertfall sikkert, når det gjelder brukervennlighet er det ikke mange skriverprodusenter som slår dem.

Publisert

Det begynner å bli en stund siden vi så helt nye teknologier fra HP på skriversiden, og spenningen var derfor stor foran møtet med nyvinningen DeskJet 5550. Dette er HP's nye allroundløsning for avansert hjemmebruk og mindre kontorer.

Star Wars-inspirert

Designmessig skiller den seg fra alt vi tidligere har sett av HP-skrivere. Den runde, flate formen, den sølvfargede plasten og svarte lokket minner mer om et romskip fra Star Wars enn en blekkskriver. Misforstå meg rett, den er stilig, og mange urbanister vil ikke betenke seg på å gi den hedersplass i sine små byleiligheter.

Datautstyr er blitt en naturlig del av hverdagen, og da bør det ta seg godt ut. Dette er bevisst designstrategi fra flere enn HP om dagen. Skal vi trekke noe her, måtte det være at den opptar ganske stor plass på skrivebordet.

Nye HP-teknologier

Den merkelige gjenstanden setter ny HP-rekord på utskriftsoppløsning; inntil 4 800 x 1 200 dpi. Dessuten støtter den PhotoRet IV, HPs nyeste teknologi for fotooptimalisering. Den nye teknologien omfatter en reduksjon i dråpestørrelsen på 20%, samt et helt nytt 6-fargers patronsystem. Antall fargegraderinger økes dermed betydelig, noe som i følge HP skal gi langt mer korrekt farge- og detaljgjengivelse på fotoutskriftene. PhotoRet IV krever derimot at du setter i en fotopatron i skriveren, og denne må du selvsagt kjøpe utenom. Standard er fortsatt to patroner, én sort og én med fargene magenta, cyan og gul, og PhotoRet III.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer