HP DeskJet 960C

960C er HPs nye avanserte blekkskriver for krevende hjemmebrukere og mindre kontorer. På innsiden sitter teknologier du for kort tid siden måtte betale langt mer for å få.

Publisert

De tekniske spesifikasjonene til 960C er helt i toppsjiktet, og nærmest identiske med 980Cxi, som var vår testvinner en periode i fjor vår. Men vår test avslører at helt like er de ikke.

Racerbil-design?

Designmessig er det lite, eller ingenting som skiller de to modellene. Det er noe fartsfylt over designet, noe som min fireårige sønn også oppdaget. Han var med under testingen, og begynte raskt å assosiere skriveren med en racerbil. Han åpnet stadig lokket for å fylle bensin.

Til høyre for lokket sitter en knapp med en stor X på. Trykker du på den under utskrift, stopper den på sekundet. Svært brukervennlig. Her har de andre skriverprodusentene noe å lære. Å annullere en utskrift via programvare kan være en tidkrevende prosess. I tillegg har en del skrivermodeller en tendens til å opptre arrogant og fortsette skrivingen lenge etter din befaling.

Ingen løse deler

HP har alltid frontmating av papir, som har sine fordeler og ulemper. Først og fremst synes vi det er fint at skriveren leveres uten løse deler. For det andre har du god oversikt over papirmengden i materen, samtidig som papirene ligger beskyttet i skuffen. Ulempen er først og fremst at innmatingen raskt blir skjev dersom du ikke har støttet papirbunken ordentlig med klemmene bak og på siden. 960C er utstyrt med både parallell- og USB-kontakt for kommunikasjon med PC og Mac. Programvare for begge plattformer følger med på CD, sammen med gode brukerveiledninger. Drivere til Windows XP må i skrivende stund lastes ned fra nettet. XP har riktig nok innebygd støtte for 960C, men du får redusert funksjonalitet i driverprogramvaren. Vi testet skriveren i Windows Me, men prøvde også i Windows XP. Det gikk ikke helt smertefritt, noe vi kommer tilbake til senere i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer