HP DeskJet 970Cxi

970Cxi er toppmodellen blant HPs personlige skrivere, og kan skilte med dobbeltsidig utskrift, høy oppløsning og fremragende fotokvalitet. Den har også fått et nytt design sammenlignet med tidligere modeller fra HP.

Publisert

Det nye designet har myke linjer og smarte gråfarger som skal friste deg til å sette den oppå skrivebordet. På innsiden benytter Hewlett-Packard 970Cxi den nyeste HP PhotoREt III Color Layering-teknologien til Hewlett-Packard, med en oppløsning på inn til 2400 x 1200 ppt (punkter per tomme). Den benytter samme patronsett for både foto- og tekstutskrifter.

Dobbeltsidig utskrift

Skriveren kan brukes sammen med Windows 95, 98 og NT samt Mac. Den har både parallellport og USB-port, og har dessuten nettverkstøtte. Installasjon og drift fungerer utmerket. Arkmateren som har plass til 150 vanlige papirark, fungerer uten vansker og det er egen port for konvolutter og små fotoark. Dessuten leveres det med en tilleggskomponent som gir mer avansert papirhåndtering og skikkelig støtte for dobbelsidig utskrift. Vi skrudde denne raskt bak skriveren og fikk uten vansker skrevet ut dobbelsidig.

Utskrifter med høy kvalitet

Vi liker kvaliteten på Hewlett-Packard 970Cxis fargeutskrifter svært godt. Vi kan se enkeltpunktene lettere enn på for eksempel Epson Stylus Photo 750, men likevel er teknologien som bestemmer hvordan nyanser og overganger gjengis helt nydelig. Sett uten lupe, virker faktisk Hewlett-Packard 970Cxis fargeutskrifter mer imponerende enn Epsons.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer