hp dvd movie writer dc4000

Det finnes uhorvelige mengder med videokassetter, og mange av eierne vil sikkert heller ha innholdet over på DVD. hp har laget en spesiell DVD-brenner som er beregnet på disse brukerne, vi har testet den.

hp dvd movie writer dc4000
Publisert
Sist oppdatert

Vi har omtalt den første utgaven av denne spesielle brenneren i en tidligere artikkel. hp dvd movie writer dc3000, og den nye etterfølgeren DC4000, er mer enn en vanlig ekstern USB 2.0 DVD-brenner, siden de har innganger for video og lyd.

Men dette er ikke en frittstående DVD-opptaker, den kan ikke ta opp og spille av DVD helt på egen hånd - den MÅ være koblet til en PC.

På en frittstående DVD-opptaker er det bare å sette i platen og trykke på opptaksknappen, og hp har forsøkt å gjøre det like enkelt for PC-brukere, ved hjelp av et svært enkelt brukerprogram.

I tillegg får du en DVD-brenner til PCen, som kan brukes til flere og mer varierte oppgaver enn en ren "stue-DVD-opptaker". Den brenner nå DVD+R og -R med 8x, og DVD+RW med 4x.

Det kommer også med "vanlig" programvare, ArcSoft ShowBiz 2 som også lar deg overføre fra DV-kamera - hvis du har FireWire-tilkobling i PCen - og redigere, sette opp menyer osv. og brenne det ferdige videoprogrammet på DVD. muvee autoProducer som automatisk kombinerer video og musikk står også på menyen, pluss Record Now for brenning av data, og Simple Backup for sikkerhetskopiering følger også med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer