hp dvd530i

hp fornyer sitt utvalg av DVD-brennere, vi har testet 8x utgaven.

Publisert
Sist oppdatert

hp var først ute med å levere DVD-brennere i +RW formatet, med dvd100i. Dette var en 2x brenner som vi testet i oktober 2001. I mars 2003 kom modellen dvd300i som støttet DVD+R i 4X, og ble godt mottatt i vår test.

Senere kom modellen dvd420i med støtte for 8x DVD±R og 4x DVD±RW, og endelig nå dvd530i som i tillegg støtter Dual Layer.

8,5 GB - et skrikende behov?

8,5 GB på en plate er mye, men ikke svimlende. For backup av digitale bilder med høy oppløsning i RAW-format er det ikke så mange fotosesjoner vi snakker om. Flerspors musikkopptak i 24-bit/96 KHz fyller også godt opp. Sikkerhetskopier av spillefilmer er en annen historie, her kan man ikke si at bransjen legger forholdene til rette for brukerne. Dessuten er platene dyrere enn filmen, i mange tilfeller...

Prisnivået på Dual Layer plater er stadig høyt, og du finner dem heller ikke over alt. Men det er bare et spørsmål om tid.

Hastigheten på brenning av Dual Layer venter vi med å teste til vi får bedre tilgang på brennere og media, i løpet av kort tid. Da vil vi sammenligne både brennere og media.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer